Yalla Fallafel

Ahlan wa Sahlan! Welkom op onze website waar we ons graag presenteren als de falafel experts! Wist je dat elk land in het Midden Oosten zijn eigen unieke variant van deze smakelijke gezonde streetfood heeft? Van het type brood tot de toppings en sauzen, elk land geeft zijn eigen lekkere twist aan de falafel. Of het nu gele of groene falafels zijn, met of zonder tuinbonen of sesam. Wij weten dat als geen ander met ons Yalla Fallafel teamleden die komen uit landen als Palestina, Syrië, Libanon, Israël, Egypte, Irak en Jordanië.

We zijn het wel allen over een ding eens: uit welk land ook, vers gemaakte falafel is lekker.
Het geheim van goede falafel zit in de liefde die we erin stoppen en het vers bereiden met de juiste verhouding aan ingrediënten.

Y

A

L

L

A

F

A

LL

A

F

E

L

Missie en visie

Onze missie is om mensen kennis te laten maken met de echte smaak van falafel! Het heerlijke eten van het Midden-Oosten. Wij geloven dat fastfood en Arabische streetfood ook gezond en lekker kan zijn. Het is onze droom dat mensen minimaal eens per week een lekker Arabisch broodje of falafel bowl eten.

Food identity

Zoals de Italiaanse , de Griekse, de Indonesische , de Chinese keukens al helemaal ingeburgerd zijn in Nederland, willen we op deze manier onze bijdrage leveren aan de Food Identity vanuit het Midden Oosten. Want we weten inmiddels: Eten verbindt!

Dus naast onze passie voor het delen van de heerlijke smaken van het Midden-Oosten, geloven wij ook sterk in het belang van food identity en diversiteit in het aanbod van eten. Eten is een belangrijk onderdeel van iemands culturele achtergrond en identiteit en we zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan meer diversiteit in het aanbod aan eten in Den Bosch.

Onze statement over Vegan, vegetarische en vlees opties.

Bij Yalla Fallafel kun je niet alleen terecht voor heerlijke falafel wraps, maar ook bieden we andere gerechten die passen bij onze duurzame en bewuste filosofie.
Ons menu bestaat voor 90% uit Vegan vegetarische opties en 10% vleesgerechten.

We vinden het belangrijk dat mensen meer bewust en duurzame keuzes maken als het gaat om voeding. Tegelijkertijd begrijpen we ook dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft en we willen daarmee niemand uitsluiten. Daarom bieden we keuzevrijheid in ons menu. Zo kan iedereen genieten met een bewuste keuze.

Wil je ook een culinaire ervaring die diversiteit van het Midden-Oosten weerspiegelt?

Bij ons vind je niet alleen heerlijk eten, maar ook een unieke authentieke smaakervaring. Onze falafel en andere gerechten zijn een combinatie van traditionele recepten en innovatieve smaken.