Catering van Yalla Fallafel
Lekkere en gezonde catering!
Ontdek het gemak van de Yalla Fallafel catering met zorgvuldig samengestelde arrangementen voor een lekkere en gezonde culinaire ervaring. Je kunt het zo simpel of zo luxe maken als je zelf wil.
Of je nu een intiem samenzijn met familie en vrienden hebt of een groter zakelijk evenement plant,
onze catering past bij elke gelegenheid en anders kunnen we in overleg een mooi arrangement maken.
Laat uw gasten genieten van de smaken van de Libanese en Syrische keuken in combinatie met de kooktechnieken van Ottolenghi.
Catering Borrel
Vanaf 12 personen ~ 12,50 exclusief 9% btw p.p.
6 verschillende mooi opgemaakte borrel gerechtjes. geschikt voor een walking diner of borrel.
CateringBuffet
Vanaf 20 personen ~ 22,00 exclusief 9% btw p.p.
Een uitgebreid buffet met een combinatie van mezze tapas gerechten, warm buffet en dessert
Catering Lunch
Vanaf 12 personen ~ 13,00 exclusief 9% btw p.p.
Een combinatie van salades, wraps, tapas gerechtjes en nog andere gezonde lekkere gerechten
Assortiment
Alle gerechten zijn vegetarisch en vegan. Mocht je de voorkeur geven aan gerechten met vlees, dan bieden we ook heerlijke opties aan tegen een meerprijs of als vervanging van andere vegetarische gerechten. We stellen het arrangement samen op basis van jouw specifieke wensen.
1. Plateau van falafel, hummus, babaganoush
Vers bereide falafel van kikkerewrten en kruiden met flatbread, Za’ater crisps en een salade van bulgur, peterselie, tomaten, munt en citroensap. Hummus is een puree van kikkererwten en tahin sesamzaad pasta. Babaghanooush zijn op houtskool geroosterde aubergines met tahini sesamzaadpasta.
2. Plateau van verschillende hummus tapenades
Een plateau met diverse soorten hummus zoals harissa hot, za’ater, hummus bieten en komijn.
3. Taboule
Libanese salade van platte petersellie, burgul, tomaat, munt, sumac met een dressing van citroen en olijfolie
4. couscoussalade
Zomerse salade van couscous en veel ingredienten
5. Courgette gember salade
Frisse salade van courgette linten, wortel, mango, kokos en cashew (+0,50 pp)
6. Spinazie vijgen salade
Lekkere salade met walnoot, rode ui in sumac met dadels en vijgen. Alleen in het vijgenseizoen.
7. Kikkererwten-bonensalade
Frisse salade met bosui, tomaat en kruiden
8. Bieten-bosuisalade
Bieten, peterselie en bosui
9. Koolsalade
Van witte kool en wortel
10 Ingemaakte meiraap
Smaakvolle vergeten Oud Hollandse groenten in een Arabisch jasje
11. Watermeloen
Met witte kaas en walnoot. Alleen in het watermeloenseizoen.
12. Crispy aubergine
Gefrituurde aubergine met een laagje panco met een dadelsiroopdressing
13. Tzatziki
Dikke, romige yoghurt met komkommer, knoflook en munt
14. Muhammara
Tapenade van paprika, granaatappelmelasse en panco
15. Vegetarische loempia’s
Filodeeg gevuld met groente, met een dip van granaatappelmelasse
16. Krokante halloumikroketten
Gevulde ballen gemaakt van griesmeel en halloumi, geserveerd met uienjam
17. Olijventapenade
Van groene en zwarte olijven met knoflook en za’ater
18. Turkse pizzaslices
Lahmacun (vlees)
19. Kubbeh
Torpedovormige Arabische gehaktballen (vlees)
20. Snackbox
Met uienringen, kaasnuggets en loempia’s lekker voor het borrelen of voorafje
21. Linzensoep
Oranje linzensoep
22. gevulde paprika
Paprika gevuld met burgul en yogurt-dillesaus
Sauzen
Met een keuze uit
Tahini
Sesamzaadpasta en citroen (vegan)
Granaatappelmelasse
Granaatappel zoet/zuur (vegan)
Yallafelsaus
Zelf bedachte saus van Yalla Fallafel (vegetarisch)
Harissa hot
Rode jalapeños (vegan)
Koreander limoen jalapeno extra spicy
Houd je van kruidig en spicy dan is deze saus een aanrader (vegan)
Mango curry sauce
Fenegreek, komijn, curry, azijn en mangochutney (vegan)
Munt yoghurt sauce
verse munt (vegetarisch)
Knoflooksaus
Verse knoflook (vegetarisch)